Search
Close this search box.
Retina Optic

Bril

Elk oog is uniek en daarom zijn er zoveel opties en mogelijkheden! Er zijn enkelvoudige, degressieve en multifocale lenzen. Speciale lenzen voor computerwerk of lenzen die extra contrast bieden tijdens het autorijden.

Al onze lenzen kunnen worden aangepast aan jouw behoeften en je huidige activiteit.

Oogheelkundige technologie stelt ons nu in staat om 100% op maat gemaakte “i.Scription®” corrigerende lenzen aan te bieden.

Om deze perfectie te garanderen zijn we uitgerust met de visufit 1000 .

Bij Retina Optic werken we met de wereldleider in Zeiss brillenglazen en we worden erkend als Zeiss vision expert.

RETINA-OPTIC-14 1024
Chaque œil est unique, c’est pourquoi il existe d’innombrables options et possibilités ! Il existe des verres unifocaux, degressif et multifocaux. Des verres spécifiques pour le travail sur ordinateur ou des verres qui offrent un contraste supplémentaire lors de la conduite.
Tous nos verres peuvent être individualisés selon votre besoin et votre activité actuel.
La technologie en matière de verres ophtalmiques nous permet aujourd’hui de proposer des verres correcteurs 100% sur mesure « i.Scription® »
Pour assurer cette perfection nous sommes équipé du visufit 1000 .
Chez Retina Optic nous travaillons avec le leader mondial des verres Zeiss et sommes reconnu Zeiss vision expert

Lenzen met i.Scription-technologie®

Als uw brillenglas rekening houdt met de persoonlijke “vingerafdruk” van uw oog, kan het onberispelijk zicht garanderen.

Scherper, helderder zicht met scherpere contrasten, zelfs ‘s nachts.

Remmen van bijziendheid

Geef je kind een betere kijk op het leven

Standaardlenzen en contactlenzen corrigeren bijziendheid – MAAR ze hebben geen effect op de progressie ervan. Progressieve bijziendheid vereist gespecialiseerde visuele hulpmiddelen om het gezichtsvermogen in de verte te corrigeren en een toekomstige verslechtering van het gezichtsvermogen van het kind te beheersen.

Op basis van meer dan tien jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van bijziendheidsmanagement ontwerpt ZEISS brillenglazen speciaal voor kinderen met bijziendheid om hen helder, comfortabel zicht te geven terwijl de progressie van bijziendheid wordt vertraagd.

Progressief

Vind je het moeilijk om dichtbij en veraf helder te zien?

Zeiss Progrressive SmartLife brillenglazen zijn ontworpen voor helder zicht op alle afstanden en een soepele overgang naar de rand van het brillenglas.

Dankzij technologie kunnen we je brillenglazen tot in het kleinste detail personaliseren. Geniet van ultiem draagcomfort.